fbpx

Ryds Glas - En ny kundupplevelse

Ryds Glas har arbetat med glas i drygt 70 år. Företaget startades av Erik Ryd i Sundsvall 1947 och när sönerna Georg och Leif tog över började verksamheten expandera. Idag är Ryds Glas Sveriges ledande glasmästerikedja, med glasmästerier över hela landet.

rydsglas-tablet-design

Människors interaktioner skapar affärer

Målet var att skapa en upplevelse för kunderna genom en digital lösning för deras produkter och tjänster. Vi valde att använda oss av en surfplatta som vi skapade en applikation till.

Lösningen skulle ge kunderna en annan upplevelse än vad broschyrer gör med smidig navigering till varje respektive produkt.

Kunden kan ta del av hur Ryds Glas process är upplagd och vilken produkt som passar kunden bäst.

Ryds-Glas-Applikation-Design

Bilden visar design & layout för  fliken “Uterum för sommar” i applikationen. 

Spännande och levande lokal genom en digital skärmlösning

Vi ville skapa en levande lokal som ger kunden både en blick av Ryds Glas som företag, deras historia och mer information om deras produkter och vad de erbjuder sina kunder.

Genom vår digitala skärmlösning så kunde vi skapa detta, Skärmen är placerad i deras mottagningsrum som också är placerad mot entrén för byggnaden.

Kontakta oss

Fyll i vårat kontaktformulär så återkommer vi till dig om dina frågor.

Genom att acceptera ovan ger du samtycke till Hagency för att spara och använda dina personuppgifter för att kunna bistå med information. Du har rätt att få veta hur dina personuppgifter behandlas av oss. För mer information, läs vår Integritetspolicy