fbpx

Nobicore - En ny digital närvaro

Nobicore är ett byggmanagement företag som inriktar sig på projektplanering. Verksamheten startade 2014 med en klar idé om att det går att driva projekt mer effektivt. Med energi och beslutsamhet bidrog företaget till att det på kort tid kunde förverkligas ett antal projekt inom välfärdssektorn.
Nobicore-Kundcase

Vår strategi

Vårat mål var att framföra individerna bakom Nobicore och deras projekt. Men att samtidigt skapa en känsla av trygghet och kompetens. Nobicore består av flera företag inom byggbranschen vilket vi ansåg var viktigt att göra tydligt redan på startsidan.

Det är viktigt att den potentiella kunden snabbt och enkelt kan navigera till de olika företag som är relevant i deras ärende. 

00:00
00:00

Nobicore hanterar allt från mindre ombyggnader till stora komplexa byggprojekt i alla skeden.

Att skapa något som kunden känner

För oss är det viktigt att kundens historia speglar sig genom hemsidan. Vi använde i huvudsak video-format för att kunna ge kunden en bild av hur Nobicore arbetar och hur deras arbetsplats ser ut.

En video säger mer än tusen bilder.

Kontakta oss

Fyll i vårat kontaktformulär så återkommer vi till dig om dina frågor.

Genom att acceptera ovan ger du samtycke till Hagency för att spara och använda dina personuppgifter för att kunna bistå med information. Du har rätt att få veta hur dina personuppgifter behandlas av oss. För mer information, läs vår Integritetspolicy